Colectare de deşeuri la Ciuperceni şi Bustuchin

445

Două acţiuni de colectare de deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice au fost programate pentru această perioadă, în judeţul nostru. Miercuri, 15 octombrie s-au colectat DEEE la Ciuperceni, iar sâmbătă are loc o nouă acţiune, la Bustuchin. Ca de fiecare dată, gorjenii care se debarasează de aceste deşeuri pot câştiga premii la tombola organizată de reprezentanţii Rorec.

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Asociaţia RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării şi reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu. RoRec a pus la dispoziţia cetăţenilor Telverde şi un serviciu gratuit de colectare a deşeurilor electrice şi electronice. Cetăţenii au la dispoziţie un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă: 0800 444 800. Cei care doresc să se debaraseze de aparate electrice mari sau grele pot suna la acest număr gratuit 7 zile din 7, între orele 9.00-17.00 pentru a programa ridicarea respectivelor deşeuri de la domiciliu.

Colectări în Gorj
Reprezentanţii RoRec au organizat ieri, 15 octombrie,  o acţiune de colectare DEEE în Ciuperceni, iar sâmbătă, 18 octombrie, are loc o nouă acţiune, de această dată la Bustuchin. Cei care se debarasează, în cadrul acţiunii Asociaţiei RoRec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasă cu un polizor unghiular sau o maşină de găurit.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here