Cojocaru încearcă definitivarea lotului. Neaga, tot mai aproape de Târgu-Jiu

1369

Pandurii Târgu-Jiu va intra în cantonament de luni. Elevii lui Călin Cojocaru au susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, un meci de pregătire împotriva formaţiei CS Hunedoara (Liga a treia). A fost un nou prilej pentru antrenorul timişorean de a se edifica asupra jucătorilor, mai mulţi fotbalişti care s-au aflat în probe urmând să fie păstraţi. Gazdele s-au impus cu 2-0, meciul fiind disputat tot pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv. Ambele reuşite ale pandurilor au venit după pauză, Stephene Goma (`55) şi Patrick Popescu (`57) fiind marcatorii golurilor. În prima repriză, Cojocaru a mers pe mâna jucătorilor Iovicin (min.30 Achiriloaiei) – Borisav Zlataric Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Pirciu, Kazuki Takahashi, Trancă, Dinu-Ivănescu, Tănăsoiu şi Bodea. În a doua repriză, pentru Pandurii au evoluat Achiriloaiei (min. 60 Oprita) – Cuțitoiu, Gheorghe, Ciobanu, Stan, Dinu-Ivănescu, Cristian Ştefan, Korede Adedoyin, Cornicioiu, Patrick Popescu şi Stephene Goma.După acest test, tehnicianul gorjenilor a renunţat la Alexandru Stan (U Craiova 2), Lică Mândrean (Gaz Metan Mediaş) şi Pape Gasama (Sima Aguilas). Pandurii i-a oprit, în schimb, pe nigerianul de 19 ani Korade Adedoyin, care provine de la Hamilton Academical, unde fusese împrumutat de Everton, şi pe francezul Stephene Goma.Stagiul de pregătire centralizată se va desfăşura, în această săptămână, tot în propriul cantonament. Pandurii ar putea primi întăriri şi din punct de vedere administrativ. Adrian Neaga ar putea rămâne, până în vară, la Târgu-Jiu ca director executiv. Fostul ,,secund” al lui Victor Piţurcă are o relaţie foarte apropiată cu Călin Cojocaru, principalul echipei.

Amical inedit
Pandurii Târgu-Jiu va disputa un meci amical la mijlocul acestei săptămâni cu o selecţionată a Ligii 1 de Minifotbal de la Dolce Vita. Partida va fi programată miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 15.00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Municipal din Târgu-Jiu.
Lotul echipei de minifotbal va fi compus, în mare parte, din jucători de la cele mai bune 3 echipe din campionatul local, Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita. „Chiar dacă vorbim de o selecționată a jucătorilor din campionatul local de minifotbal, aceștia sunt cu toții jucători experimentați pe teren mare, o parte dintre ei evoluând pentru echipele de top din Liga 4 județeană, unii fiind chiar componenți ai echipei de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești. Cei care nu intră în aceste două categorii, sunt jucători retrași din fotbalul pe teren mare și care continuă să evolueze la minifotbal în Complexul Dolce Vita.Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este în plin sezon, echipele luptându-se pentru titlul de campioană, cucerit în ultimii ani numai de Dream Team. Cele mai bune echipe se vor califica în vară la Campionatul Regional Sud-Vest, organizat de Federația de Minifotbal din România”, a anunţat Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here