Coafuri la modă pentru acest sezon

686
par lung1Ne bucurăm pentru că vremea frumoasă şi-a intrat în drepturi şi nu mai e mult până la sezonul estival. Şi, ca să arătăm bine trebuie să aruncăm o privire şi la ce se poartă, în materie de coafuri şi tunsori în acest an.

O veste minunată este că se poartă absolut toate culorile, blond, şaten, roşcat, brunet, toate sunt ok. Ceea ce se va purta în mod special, combinaţiile de culori ce va conferi un look delicat şi minunat finisat.
Blondele vor opta pentru combinaţii de purpuriu şi albăstrui; roşcatelor li se vor aplica nuanţe de roşu magenta şi purpuriu cu arămiu şi auriu; părul brunet va avea mai multe tonuri albăstrui. Vor domina şi culorile cu sclipiri metalice, dar folosite doar ca umbre.
În alegerea coafurii trebuie să aveţi grijă, ca aceasta să fie cât mai naturală, mai tinerească şi să pună în evidenţă feminitatea.
Tunsori scurte
În acest an părul scurt este cel care se poartă. Se poate realiza o coafură cât mai filată, şuviţată în tonalităţi calde şi de ce nu tuns cât mai inegal, cu franjuri. Foarte la modă vor fi şuviţele lăsate puţintel mai lungi pe lateral. Bretonul este foarte important, acesta va fi şi mai lung şi mai scurt.
Coada împletită
Părul împletit este la modă pentru cele care au părul lung. O veste bună şi pentru sezonul cald ce se apropie. Se va purta cu acesorii sau pur şi simplu cu o pănglicuţă sau o bentiţă.
Împletitura va fi cât mai neglijentă, uşor într-o parte. Restul părului este chiar indicat a se purta rebel , chiar şi bretonul cu fire ieşind în afară, pentru a părea o coafură cât mai lejeră.
Tunsoarea bob
tunsoare bobChiar dacă s-a purtat şi anul trecut, tunsoarea bob rămâne şi în acest an în trend, datorită faptului că oferă un look atât de chic. Foarte la modă este bobul puţin mai lung, aproape de umeri, puţin şuviţat, dar se poartă şi alte tipuri de tunsori bob, cum ar fi cele până la nivelul urechii, şi cele inegale, filate, cu breton sau fără, şi se poartă şi cel sub formă de bucle atâta timp cât te aranjează şi este şi lejer şi uşor de coafat.
Cocurile
Acest tip de coafură este bine venit mai ales în zilele caniculare. Cocuri la modă sunt cele sub formă de scoică, twist, melc, cocurile de balerină – şuviţele fiind răsucite şi prinse în diferite moduri. Şi acest tip de coafură trebuie să fie lejeră şi să dea o oarecare notă dezordonată, cu vârfurile libere, câteva şuviţe subţiri rătăcite. Un aer îndrăzneţ şi foarte tineresc îl creează cocurile micuţe prinse tocmai în vârful capului din care sunt lăsate libere câteva fire ori vârfuri răzleţe. Pentru a realiza astfel de cocuri aveţi nevoie de un spray fixativ şi puţina ceară pentru aranjarea acelor vârfuri răzleţe.
Păr lung deranjat
Părul lung se va purta cu puţin volum şi răvăşit, ca atunci când te trezeşti, deoarece se spune că tocmai acest lucru te va face să arăţi mai sexy (cu siguranţă stiliştii se referă la acele persoane care au avut un somn liniştit şi nu un coşmar). Stilul răvăşit se poartă şi la părul lung şi drept, cât şi la cel ondulat, cu condiţia ca onduleurile să fie mari, lejere şi puţin dezordonate, astfel încât să se reverse şerpuitor pe umeri. Părul răvăşit se va purta cu un breton inegal, foarte la modă în acest sezon , fie tăiat aspru, fie puternic texturat –exact cu ce vă stă vouă mai bine.
Cristina RĂSCOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here