CNTV, premiul I la concursul ”Made for Europe”

620

Un proiect derulat de elevi ai Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu s-a clasat, din nou, pe primul loc la faza județeană a concursului ”Made for Europe”, calificându-se astfel la etapa națională a competiției.

Concursul Naţional „Made for Europe” se organizează anual, în vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale. Etapa județeană a concursului s-a derulat în data de 25 martie, iar pe primul loc s-a clasat Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, cu proiectul ”Europe, my story”. Locul II a fost ocupat de Liceul Tehnologic Țicleni, cu proiectul ”Youth of Europe connect to a ”Right” net”, locul III tot de Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, cu proiectul ”Together in a United Europe”, locul IV de Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Peștișani, cu proiectul ”Erasmus+ – Drumul spre succes”, locul V de Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, cu proiectul ”Once upon a time”, iar locul VI de Școala Gimnazială Urdari, cu proiectul ” Let’s film and share it with a European friend”. În cadrul etapei județene a concursului a mai fost acordat și Premiul de popularitate, ce a revenit tot Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, pentru produsul din proiectul ,,Together in a United Europe”, cel mai votat produs la expoziţia judeţeană a Concursului Naţional ,,Made for Europe” 2016.

Etapa națională, în aprilie
Următoarea etapă a competiți-ei este cea națională, programată să se desfășoare în perioada 21-23 aprilie 2016, la Satu Mare. În intervalul respectiv, expoziția cu produsele promovate pentru faza națională va putea fi vizitată de către publicul interesat, care va putea selecta, prin buletin de vot, cele mai originale, utile şi interesante produse finale din expoziţie. Tot în aceeași perioadă, elevii-reprezentanți ai unităților de învățământ participante la faza națională vor prezenta produsele finale aflate în competiție, iar comisia națională de concurs va evalua produsele și va stabili câștigătorii.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here