Clubul Elevilor din Rovinari are o nouă directoare

510

copii rovinariClubul Elevilor din oraşul Rovinari are de săptămâna trecută o nouă directoare, în persoana artistei Emilia Dragotoiu-Nanu. Clubul a început anul şcolar 2009-2010, sărbătorind cu fast. Manifestările au avut loc pe patinoarul din oraş.

Emilia Dragotoiu-Nanu a susţinut un mesaj în deschidere în care a mulţumit profesorilor, elevilor şi părinţilor acestora, autorităţilor locale din oraş pentru susţinerea acordată de-a lungul timpului. De asemenea, aceasta a ţinut să-i felicite pe elevii care au obţinut premii la diverse festivaluri şi simpozioane de muzică şi dansuri.

Evenimentul a continuat cu un spectacol de o oră şi jumătate oferit de elevii clubului pe patinoarul din centrul oraşului. Spectacolul a constat într-un program de muzică populară oferit de elevii co-repetitorului Grigore Burlan, precum şi un program de dansuri moderne oferit de echipele de fete, sub îndrumarea profesoarei Adriana Dănciulescu.
Autorităţile locale promit să le fie în continuare alături elevilor talentaţi ai oraşului şi să îi premieze pe cei care vor reprezenta oraşul Rovinari cu succes la diversele festivaluri de muzică populară, dar şi spectacole de dansuri moderne desfăşurate în ţară şi în străinătate. Atât primarul Rovinariului, Dorin Filip, cât şi viceprimarul, Laurenţiu Chivu au ţinut să-i felicite pe elevi cât şi pe profesori pentru premiile obţinute, şi le-au mulţumit pentru munca depusă până acum. Edilul îndeamnă toţi părinţii să-şi lase copiii să ducă mai departe tradiţiile şi folclorul locului, şi aşa pe cale de dispariţie.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here