Clic – la Săcelu

762
carbuni in drumWeek-end cu gunoaie
Lipsa de civilizaţie din noi se vede cel mai bine după un week-end în staţiunea gorjeană Săcelu, când resturile menajere ale unora din cei ce-au venit în staţiune cu maşinile şi corturile au fost aruncate la întâmplare, iar cărbunii folosiţi la grătare abandonaţi direct pe covorul asfaltic al drumului.
Combinaţie reuşită
sculpturi lemnMai multe sculpturi în lemn provenite din ediţiile anilor ‘80 ale unor tabere de sculptură desfăşurate aici, dar rămase fără loc din pricina retrocedărilor, au fost aranjate în centrul staţiunii Săcelu, într-o combinaţie plăcută ochiului.
Măsuri compensatorii
caini SACELUDeşi la nivelul localităţii nu s-au găsit metode eficiente de a scăpa de câinii vagabonzi care, mai nou, şi-au găsit locul de odihnă taman în centrul staţiunii Săcelu, prin locaţia mai sus amintită, dar „mai la deal”, se plimbă pisici ce au zgardă la gât.
Prevenirea incendiilor
hidrantiÎn scopul prevenirii incendiilor ce pot apărea în staţiune şi nu numai, reţeaua de hidranţi montată la Săcelu permite intervenţia promptă a echipajelor ISU şi SVSU locale în caz de evenimente nedorite.
Mugurel PETRESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here