Claudiu Manta nu se vrea subprefect: “Postul este ocupat şi chiar de ar fi liber nu sunt hotărât”

595

Şeful TSD Gorj, Claudiu Manta, nu doreşte postul de subprefect ocupat în prezent de liberalul Virgil Drăguşin. Manta susţine că zvonurile potrivit cărora ar urma să fie promovat în această funcţie ar fi fost lansate de Dian Popescu, şeful PNL Gorj, pentru a discredita gestul tatălui său, Pantelimon Manta, care a demisionat din Consiliul Judeţean Gorj. De altfel, demisia liberalului Pantelimon Manta va fi avizată de CJ Gorj, chiar în şedinţa de mâine.

În şedinţa de Consiliu Judeţean Gorj de vineri, conilierii vor lua act de demisia liberalului Pantelimon Manta din acest organism şi vacantarea postului din lista aleşilor USL. Acest lucru a majorat zvonurile potrivit cărora demisia lui Pantelimon Manta va fi urmată de promovarea fiului acestuia, Claudiu Manta, pe postul de subprefect de Gorj, ocupat acum de Virgil Drăguşin. Şeful TSD Gorj, Claudiu Manta, a infirmat ieri însă aceste zvonuri, declarând că nu poate decât să le mulţumească celor care s-au gândit la el, dar nu este hotărât în privinţa acceptării postului. Asta deoarece pentru funcţie trebuie să renunţe la prea multe, la PSD, unde are o funcţie importantă la tineret şi la biroul său notarial care îi produce venituri deloc de neglijat. “Încă nu sunt hotărât pentru funcţia de subprefect. Cât este Virgil Draguşin eu nu iau postul nimănui. Postul în cauză nu este liber şi chiar dacă ar fi liber tot nu sunt hotărât să-l ocup”, a explicat Claudiu Manta.

Mizeria lui Dian
Acesta a catalogat drept “o mizerie” zvonul lansat la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj, de la Hotel Sara, o dată cu anunţul demisiei tatălui lui. “Este o mizerie lansată de Dian Popescu sau de cei apropiaţi lui pentru a discredita gestul tatălui meu de a demisiona din Consiliul Judeţean”, a declarat Claudiu Manta, explicând că celor din camarila lui Dian nu le-a convenit că Pantelimon Manta a ieşit cu capul sus din CJ, el fiind un combatant al şefului PNL Gorj.
În ce priveşte locul lăsat liber de Manta, el ar urma să fie ocupat de un social-democrat, mai precis de către şeful sanatoriului de la Dobriţa, Tiberiu Tătaru. El, evident alături de secretara PNL Gorj şi de Sabin Popescu de la PSD, în CJ Gorj fiind vacante trei posturi ale USL.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here