CJP Gorj a primit o nouă serie de bilete de tratament

543

Conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) Gorj a anunțat faptul că au fost primite biletele de tratament pentru cea de-a șasea serie din acest an, având ca dată de intrare perioada 9-12 mai 2024.

Potrivit lui Valentin Stegăroiu, directorul adjunct al instituției județene, în această serie s-au primit 74 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, respectiv 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Geoagiu, Moneasa, Olănești și Pucioasa. Din cele 74 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, un număr de 50 au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Redistribuiri din 25 aprilie
Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj. ,,Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 22, 23 și 24 aprilie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, a declarat directorul adjunct al CJP Gorj.
De asemenea, la sediul instituției județene există și un număr de 24 de bilete nealocate, care pot fi achiziționate de doritori, acestea fiind împărțite astfel: 19 pentru Bala, câte două pentru stațiunile Bala și Pucioasa, și unul pentru 1 Mai.
,,Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 24 aprilie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 25 aprilie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului, cu excepția perioadei 1 – 6 mai 2024, cu ocazia sărbătorilor Pascale. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, au precizat reprezentanții Casei de Pensii Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here