CJG şi Prefectura – în conflict

555
Relaţiile dintre Ion Călinoiu şi Liviu Andrei s-au tensionat din nou, după ce şeful Consiliului Judeţean a reclamat faptul că reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-ar depăşi competenţele pe care le are.

Călinoiu s-a declarat nemulţumit de un anunţ al lui Andrei conform căruia acesta ar urma în perioada următoare să preia mai multe proiecte de la primarii din judeţ pentru a le propune la Bucureşti pentru finanţare. Şeful Consiliului Judeţean consideră că nu acestea sunt atribuţiile prefectului.

Liviu Andrei a mai avut dispute cu Ion Călinoiu şi atunci când era prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, dar şi cu două săptămâni în urmă, când i-a promis şefului Consiliului Judeţean că va avea război dacă doreşte aşa ceva. Deocamdată el spune doar că va fi un „prefect jucător”, dacă acest statut va duce la rezolvarea unor probleme nerezolvate de Consiliul Judeţean în ultimii ani. „Sunt pregătit să-i dau lui Călinoiu războiul pe care îl doreşte. Şi aşa nu a făcut nimic pentru judeţul acesta şi e din 1996 în funcţii de conducere. Eu îi voi arăta că îmi voi exprima liber opiniile şi voi deveni un prefect jucător, dacă astfel voi putea rezolva din problemele judeţului”, spune Andrei.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here