CJAS încearcă să suplimenteze numărul paturilor contractabile

179

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va întreprinde demersuri în vederea suplimentării numărului de paturi contractabile alocate judeţului nostru. La începutul acestui an s-a reuşit suplimentarea numărului de paturi contractabile cu 50 pentru Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.

Ca urmare a solicitării Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu pentru încheierea unui contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, pentru furnizarea de servicii medicale spitaliceşti, având avizul Ministerului Sănătăţii pentru funcţionarea cu 112 paturi, s-a organizat o sesiune de contractare în intervalul 3-4 ianuarie, pentru încheierea contractului cu această unitate. Având în vedere prevederile Ordinului 1577/2011 privind aprobarea detalierii pe judeţe a numărului total de paturi, pe anul 2012, din unităţile sanitare publice şi private pentru care casele de asigurări de sănătate pot încheia contracte cu furnizorii de servicii medicale spitaliceşti în regim de spitalizare continuă, prin care s-a stabilit pentru judeţul Gorj un număr de 1.853 paturi contractabile, precum şi faptul că toate erau deja contractate ci celelalte spitale existente la nivelul judeţului Gorj, CJAS a întreprins demersuri la Ministerul Sănătăţii în vederea suplimentării numărului de paturi contractabile la nivelul judeţului Gorj. „În acest fel s-a reuşit suplimentarea acestora cu un număr de 50 de paturi, ce au fost contractate în integralitate cu Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu pentru următoarele servicii: servicii medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare continuă şi servicii medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare de zi”, a declarat Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.
În continuare, conducerea CJAS Gorj va întreprinde demersuri în vederea suplimentării numărului de paturi contractabile alocate judeţului nostru.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here