CJAS Gorj, în așteptarea contractării

462

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj nu a început contractarea cu furnizorii de servicii medicale, așteptând noi informații de la centru. La nivelul judeţului, banii ajung până la sfârşitul primului semestru, serviciile acordându-se în baza actelor adiționale încheiate de către furnizorii aflați în relație contractuală cu CJAS.

În Gorj, la fel ca în toate județele țării, finanţarea serviciilor medicale este asigurată până la finalul acestei luni. La ora actuală sunt valabile actele adiționale semnate de furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. Deocamdată se aşteaptă decizia Casei Naţionale privind contractarea pentru următoarele luni ale anului. Cel mai probabil, pentru luna iulie va fi încheiat un nou act adiţional. „Încă nu știm când se vor semna noile contracte. Aşteptăm decizia Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate referitoare la contractare, finanţarea este acoperită inclusiv pentru luna iunie, nu sunt probleme”, a confirmat Daniel Șurlea, directorul adjunct al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.
La niveul județului nostru, 457 furnizori de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale se află în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Dintre aceștia, 195 sunt medici de familie, 39 stomatologi, 8 spitale, 62 furnizori de medicamente și 66 de dispozitive medicale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here