CJAS Gorj a făcut 14 controale în decurs de o lună

282
cjas 22Pe toată perioada lunii trecute, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat un număr de 14 controale. Dintre acestea, cinci au fost la cabinetele unor medici de familie, două la cabinete de analize medicale, două la medici specialişti. De altfel, au fost supuse verificărilor două cabinete stomatologice, două farmacii şi Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.

„Au fost controale tematice şi per total, am imputat sume în valoare de peste douăzeci şi patru de mii de lei, cea mai mare sumă fiind de la Spitalul Bumbeşti-Jiu, reprezentând peste douăzeci şi două de mii de lei. Aceste sume au fost date pentru servicii raportate eronat”, a declarat Danina Cărăgui, purtător de cuvânt al CJAS Gorj.

De altfel, în urma controalelor din luna februarie, reprezentanţii CJAS Gorj au recuperat suma în valoare de 45.961 de lei, majoritatea restante din luna ianuarie. Totodată, în urma verificărilor celor 14 unităţi s-au dispus 37 de măsuri de reglementare a neregulilor, cele mai multe la cabinetele stomatologice, la medicii specialişti şi la cei de familie.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here