CJ Gorj reabilitează drumul județean care face legătura între Cloșani și Valea Mare

585

Drumul județean, ce străbate comuna Padeș, a intrat în reabilitare pe porțiunea Cloșani-Valea Mare, ce rămăsese nereabilitată în primăvara acestui an. Într-o postare pe o rețea de socializare, consilierul local Mihai Argintaru a menționat că lucrările sunt realizate de Consiliul Județean, instituție care a percutat la solicitările aleșilor locali și nu la cele ale administrației, instituție pe care consilierul a înștiințat-o în legătură cu starea precară în care se afla porțiunea respectivă de drum.
“Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor avute cu conducerea Consiliului Județean Gorj, referitor la starea drumului județean pe tronsonul Cloșani – Valea Mare din comuna Padeș, am reușit să rezolv această problemă, în sensul că deja, de astăzi(de duminică) se vor demara lucrările de reparație pe acest drum.Vreau să-i mulțumesc președintelui Cosmin Popescu pentru receptivitatea de care a dat dovadă, precum și tuturor factorilor județeni, ce au contribuit la rezolvarea acestei probleme. În calitate de consilier local și președinte al PSD Padeș sunt total mâhnit de modul cum conducerea administrației publice locale de la Padeș tratează aceste probleme, motiv pentru care în perioada imediat următoare, voi lua anumite poziții la tot ceea ce se întâmplă la Padeș”, a transmis consilierul social-democrat pe Facebook.
Contactat telefonic, consilierul local a declarat că va lua legătura cu șeful județului pentru ca și tronsonul de drum care face legătura între Apa Neagră și satul Cloșani, ce străbate comuna Padeș, să intre într-un amplu proces de modernizare, în sensul de a se turna un covor asfaltic pe această porțiune de drum. Toate aceste demersuri vor fi făcute la rugămințile cetățenilor pe care alesul local spune că le-a recepționat de la localnici.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here