CJ Gorj anunță începerea curățeniei în județ

631

Ca de fiecare dată, luna martie este perioada potrivită pentru curățenia generală, atât în case, cât și în gospodării, dar și pe domeniul public. Conducerea Consiliului Județean (CJ) Gorj confirmă faptul că și de această dată se va colabora cu toate primăriile gorjene, iar până la Paște județul va arăta foarte bine.

În fiecare an, în baza atribuțiilor ce îi revin, dar și a colaborării cu autoritățile locale, Consiliul Județean Gorj identifică o serie de activităţi ce vizează buna gospodărire a localităţilor, fiind transmise informări cu principalele acţiuni şi măsuri ce trebuie să stea în atenţia consiliilor locale. Unitățile administrativ-teritoriale vor dispune măsurile ce se impun pentru participarea cetăţenilor, a instituţiilor publice şi agenţilor economici, cu sau fără personalitate juridică, la realizarea acţiunilor de realizare şi păstrare a curăţeniei în interiorul localităţilor şi în afara acestora, la efectuarea la timp a activităţilor gospodăreşti. “Vom face un program împreună cu primăriile din județul Gorj și vom avea ca parteneri toate UAT-urile din județ, astfel încât până la Paște, Gorjul să arate foarte bine”, spune Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Consiliul Judeţean Gorj va acorda asistenţă tehnică, sprijin şi îndrumare autorităţilor administraţiei publice locale, iar prin reprezentanţii săi va monitoriza săptămânal măsurile întreprinse de autorităţile locale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here