Ciurel, mutat forțat în ex-biroul lui Răuț de la SDM

503

Retrogradat de două luni de zile, Laurențiu Ciurel și-a pierdut privilegiile de manager general abia miercuri, când fostul său birou, cel mai mare de la CEO, a fost sigilat de o comisie din care au făcut parte Ion Rușeț, Radu Angheloiu JR și Dan Podaru, șef birou în cadrul companiei. Spre surprinderea lui Ciurel, retrogradarea a dus abia acum la pierderea calculatorului, zice-se conectat la o cameră video montată într-un ceas de birou, și a mașinii companiei un Touareg, el fiind mutat forțat tocmai în biroul de la SDM care a aparținut până vineri lui Ion Răuț. Noul spațiu în care își va desfășura activitatea până în luna martie, el fiind în preaviz din 4 decembrie timp de 90 de zile, este la sfert decât “apartamentul” pe care Ciurel îl ocupa din 2012 la sediul sucursalei CEO din Târgu-Jiu.

Ciurel mai beneficiază deocamdată doar de salariul de lux avut la CEO, celelalte privilegii conform funcției sale de fost manager dispărând abia, ieri, adică mașina de serviciu, calculatorul conectat la camera video, aparatul de bruiat și condițiile de cinci stele din biroul său, apartament pe care l-a ocupat până miercuri la etajul unu al clădirii companiei. Ciurel este obligat de ieri să urce trei etaje în fosta clădire a SNLO și să-și desfășoare activitatea în biroul de câțiva metri pătrați din incinta SDM.
Totul după ce miercuri, biroul lui Ciurel a fost spart de foștii săi subalterni și sigilat, pe perioada inventarierii, urmând ca lucrurile personale ale fostului manager, printre care s-ar fi aflat și un aparat de bruiat, să fie mutate în noua locație în care va activa fostul manager până în luna martie. De altfel, și acest birou a fost eliberat abia vineri, fostul ocupant fiind informat în prealabil în legătură cu schimbarea destinației spațiului.
În fostul birou al lui Ciurel se va muta cu siguranță Laurențiu Ciobotărică, care are o sală de ședințe performantă, dar evident după ce spațiul se va curăța în prealabil.
Laurențiu Ciurel ar fi în concediu medical, deoarece pe perioada preavizului nu se mai acordă concediu de odihnă. Pe timpul acestui concediu lui Ciurel îi merge indemnizația de manager care s-ar ridica la 29.000 de lei brut.

CEO l-a somat pe Ciurel să-și elibereze biroul
“Domnul Laurențiu Ciurel a fost notificat ca până la data de 02.02.2016, orele 18.00, să elibereze și să predea biroul aflat în sediul CE Oltenia din str. AI. Cuza, iar începând cu data de 03.02.2016, activitatea de predare a gestiunii și a documentelor aferente mandatului său, în conformitate cu Hotărârea Consiliului de Supraveghere, să se desfășoare în biroul pus la dispoziție în incinta sediului SDM din str. T. Vladimirescu. Deoarece dl. L. Ciurel nu a procedat conform notificării primite, prin decizia conducerii societății a fost numită o comisie care a început activitatea de inventariere a bunurilor și documentelor existente în biroul din sediul aflat în str. A.I Cuza, în vederea eliberării”, se arată în comunicatul de presă al CEO.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here