Ciurel, la un pas să revină în fruntea CEO

380

Tribunalul Gorj i-a dat, în parte, câştig de cauză lui Laurenţiu Ciurel, în procesul cu Complexul Energetic Oltenia. Fostul manager al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a dat în judecată actuala administraţie a companiei, cerând în instanţă obligarea CEO de a emite notificarea prin care i se aduce la cunoştinţă revocarea sa din funcţie. „Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii,invocată de pârâtă. Admite în parte acţiunea, aşa cum a fost precizată. Constată nulitatea absolută a Hotărârilor nr.35 şi 36 din 4.12.2015 ale Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexului Energetic Oltenia SA pentru lipsa notificării scrise prealabile. Obligă Societatea Complexul Energetic Oltenia SA la emiterea notificării prevăzută la art.9.1.3 din Contractul de mandat nr.246/28.02.2013 în condiţiile de comunicare prevăzute de lege. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată – în cuantum de 1700 lei – reprezentând onorariu avocat. Cu apel.”, se arată în sentinţa instanţei. Reamintim că, Laurenţiu Ciurel a fost revocat de Consiliul de Supraveghere nou numit, în data de 4 decembrie 2015.

1 COMENTARIU

  1. cat de prost trebuie sa fi sa soliciti ,,în instanţă obligarea CEO de a emite notificarea prin care i se aduce la cunoştinţă revocarea sa din funcţie,,?
    nu era mai bine sa constate viciul de procedura…..anularea actelor emise….ce ar fi condus la restabilirea situatiei anterioare???? Se pare ciurdele ca te-au facut si avocatii!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here