Ciurel a contestat sechestrul pus de procurorii DNA

488

Managerul privat al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a cerut instanței ridicarea sechestrului pe care procurorii anticorupție l-au dispus în dosarul în care este judecat pentru prejudiciul de milioane de euro cauzat fostului Complex Energetic Rovinari, pe care l-a condus în urmă cu un deceniu. Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde este înregistrat dosarul, a respins solicitarea șefului CEO, ceea ce înseamnă că Ciurel rămâne cu sechestrul pus pe avere.
“Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Ciurel Laurenţiu-Dan împotriva măsurii asigurătorii a sechestrului dispusă prin ordonanţa nr.122/P/2012 din 15 septembrie 2015 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat”, a decis instanța, hotărârea de ieri fiind una definitivă.
În dosarul respectiv au mai fost trimiși în judecată și Victor Ponta, împreună cu Dan Șova, dar și foștii directori generali de la Turceni Dumitru Cristea și Octavian Graure, acuzați că au prejudiciat unitatea, de asemenea, cu milioane de lei prin derularea unor contracte apreciate de procurori ca fiind în defavoarea producătorului de energie.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Avocatul Maruta (fost judecator) , nu execita traficul de influenta pe langa procurori? Nu -i merge cu acestia?
    Poate se sesizeaza cineva ca Maruta, contra unor comisioane de sute de milioane ,,,poate orice,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here