Ciuperci cu cartofi şi ouă

548
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 500 g de ciuperci, 200 ml de ulei, 2 linguri de făină, 6 ouă, 2 linguriţe de unt, 1 pahar cu lapte, 100 g de caşcaval ras, 100 g de smântână, sare, piper.

Preparare: Se spală cartofii şi se fierb în coajă. Ciupercile se spală, se taie felii şi se călesc în puţin ulei. Se face un sos alb din lapte şi făină în care se adaugă cartofii tăiaţi felii, ciupercile şi ouăle fierte tari şi tăiate felii. Se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă 1/2 din caşcavalul ras. Compoziţia se pune într-o tavă unsă cu ulei, pe deasupra se toarnă smântâna, apoi se adaugă restul de caşcaval. Se dă la cuptor până se rumeneşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here