Cisternă plină cu combustibil, răsturnată în fața unei bezinării din Cîlnic! Mașina, avariată de șanțurile săpate prost pentru canalizarea comunei

3452

O cisternă plină cu combustibil, ajunsă pe raza comunei Cîlnic pentru alimentarea bezinăriei SUCCES din localitate, s-a răsturnat, azi, la ora 16.30 pe artera ce face legătura din Târgu-Jiu și Motru. Totul, urmare a unor șanțuri prost realizate de-a lungul drumului respectiv, aici afectuându-se deficitar lucrări la rețeaua de canalizare. Pericolul este foarte mare, deoarece cisterna poate exploda, fiind plină cu combustibil ce nu a apucat să alimenteze rezervoarele stației PECO. Acesta este al doilea incident petrecut, în ultimele zile, pe raza comunei, mai multe mașini avariindu-se tot din cauza găurilor de pe marginea drumului.

În timp ce primarul comunei Cîlnic, Dumitru Vulpe, împarte în continuare plase cu alimente pe raza localității Pinoasa, deși în cauză există un dosar penal în cercetare, la intrare în localitate a avut loc un teribil incident. Este vorba despre răsturnarea unei cisterne pline cu combustibil, aparținând firmei Succes, care, se pare, s-a răsturnat urmare a șanțurilor săpate prost pentru investiția de canalizare a comunei.

Deși în incident nu s-au înregistrat victime, există pericolul ca cisterna să ia foc și chiar să explodeze stația peco din apropiere. Asta spun chiar localnicii care au sesizat deja poliția de pericolul aflat la mică distanță de casele lor.

A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Bă, primarul ăsta apare la ”așa nu” pentru că nu-i pisdist de-al vostru?!
    Ia, băgați de seamă că l-au prins pe milițianul care a amenințat-o pe Șercan; e unul ca voi, de-al duamnei dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here