Cinci dintre agresorii minerilor, reţinuţi de poliţişti

539

Cinci dintre agresorii celor doi mineri, angajaţi ai Carierei Poiana din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore joi, de către poliţiştii gorjeni.

Cei doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au ajuns la spital în noaptea de 8 iulie, după ce au fost bătuţi de un grup de hoţi de fier vechi în timp ce se aflau la locul de muncă. Joi, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cinci dintre agresorii celor doi mineri. „În urma continuării cercetărilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au identificat cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 32 de ani din comuna Fărcăşeşti, respectiv oraşul Rovinari, bănuiţi că în noaptea de 8 iulie 2014, ar fi agresat doi angajaţi ai unei cariere miniere situate pe raza comunei Fărcăşeşti.

Picture 086Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi a altor persoane implicate în acest incident, urmând ca persoanele reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Cele două victime se află internate la Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, cu multiple traumatisme, urmând să rămână sub supraveghere medicală şi tratament de specialitate timp de mai multe zile.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here