Chestionarele târgujienilor, luate la puricat

321

dezbatere222Chestionarele ce au fost completate de cetăţenii municipiului Târgu-Jiu la dezbaterea publică a bugetului local ce a avut loc joi la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” au fost luate la numărat şi la

examinat de către reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu. Acestea, în număr de aproape 200, au fost completat de târgujieni care au vrut în majoritatea lor să aducă mulţumiri autorităţii locale pentru investiţiile făcute, dar şi să facă unele sugestii sau să-şi exprime nemulţumirile. „În câteva chestionare s-a făcut referire la domeniul de protecţie sociale, la ajutoarele acordate de municipalitate, dar unii au sugerat să se pună accent pe curăţenia oraşului în continuare”, a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

dezbatere2222O întrebare pentru care primarul Târgu-Jiului, Florin Cârciumaru, nu a putut da un răspuns elevat este aceea dacă este permis sau nu să fie călcat spaţiul verde. Nelămurirea a venit din partea unui cetăţean care l-a mustrat pe edil, clipul publicitar în care acesta din urmă apărea călcând iarba din Parcul Coloanei Infinitului. Cârciumaru a spus că totuşi, acest lucru nu este interzis, în ciuda plăcuţelor de avertizare postate în apropierea parcurilor din oraş.
Bugetul municipiului va fi aprobat pe data de 26 februarie în şedinţa lunară de Consiliu Local, iar valoarea sa este de 2.000 de miliarde de lei vechi. „Am constatat la ediţia din acest an o prezenţă numeroasă a cetăţenilor Târgu-Jiului, faţă de anii trecuţi când, se înregistra una timidă. Asta demonstrează că târgujienii fac paşi mari către democraţie”, a spus edilul municipiului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here