Cherestea în valoare de peste 100.000 de lei, confiscată de polițiști

985

Polițiștii au confiscat, la sfârșitul săptămânii trecute, cherestea în valoare de aproximativ 100.000 de lei, în urma unui control efectuat la mai multe societăți comerciale din Târgu-Jiu. Trei firme au primit și amenzi în valoare de 25.000 de lei.
,,Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul IPJ Gorj au desfăşurat, în zilele de 5 şi 6 septembrie, acţiuni pe raza municipiului Târgu-Jiu, în domeniul transportului, depozitării şi comercializării materialului lemnos. Cu ocazia controalelor la agenţii economici cu puncte de lucru pe raza municipiului Târgu-Jiu, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară a confiscării valorice pentru cantitatea de aproximativ 163 metri cubi cherestea, esenţă răşinoase, în sumă de 104.000 lei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Acțiunile vor continua în perioada următoare.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here