Cererile pentru Nunţile de Aur se primesc inclusiv astăzi

338
Nunta de Aur se va sărbători mâine de cel puţin 86 de cupluri târgujiene care au împlinit sau împlinesc în cursul acestui an vârsta de 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. Primăria Municipiului Târgu-Jiu a decis sărbătorirea acestora, iar cererile pentru înscrieri se mai primesc inclusiv până astăzi la orele prânzului.

Astfel, mâine, de la orele 13 va debuta slujba religioasă la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, acolo unde cuplurile îşi vor reînnoi jurămintele, sub patronatul spiritual al lui Florin Cârciumaru, edilul municipiului, şi a soţiei sale, cei doi fiindu-le naşi onorifici cuplurilor.
Pentru orele 14:30, municipalitatea a pregătit o şedinţă foto pentru un album de grup pentru cei sărbătoriţi.
„Nici în anii trecuţi nu am mai avut atât de multe cupluri. Din fericire, este bine că există atâţia soţi târgujieni care preţuiesc casa căsniciei”, a declarat Alina Truşcă, director adjunct al Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu.
După-amiaza, cuplurile longevive vor avea parte de o masă festivă din partea autorităţilor, fiind transportate către restaurantul unde s-a făcut rezervare cu două autocare închiriate de Primărie. La sfârşitul activităţilor, cuplurile vor primi diplome de fidelitate şi suma de 500 de lei. Primăria Târgu-Jiu a pus la bătaie pentru organizarea acestor festivităţi suma de 15.000 de lei.
I.Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here