Cercetaţi pentru furt calificat

379

IMG_0872Trei gorjeni, dintre care şi un agent de pază, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Unul dintre aceştia a fost prins după ce a sustras peste 200 de litri de motorină, un alt bărbat este cercetat pentru furtul mai multor obiecte metalice din incinta sălii de

sport a liceului din Bâlteni iar cel de-al treilea, un agent de pază, s-a ales cu dosar penal după ce în autoturismul său au fost descoperiţi mai mulţi elemenţi uzaţi de rolă metalică superioară, pe care îi sustrăsese din incinta Carierei Jilţ-Sud.

Un tânăr de 26 de ani din Turceni este cercetat de poliţiştii gorjeni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce a sustras peste 200 de litri de motorină. Vineri, 19.08.2011, în jurul orelor 11:00, Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată de către reprezentantul unei firme cu punct de lucru în Turceni, despre faptul că în noaptea de 18 spre 19 august, persoane necunoscute au sustras de la punctul de lucru, cantitatea de 220 litri motorină. Urmare a cercetărilor efectuate la faţa locului şi a investigaţiilor operative, poliţiştii l-au identificat pe suspect, G.C.D., de 26 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj. Motorina, evaluată la suma de 1.100 lei, a fost recuperată în totalitate şi restituită reprezentanţilor firmei. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Pentru comiterea aceleaşi infracţiuni este cercetat şi un bărbat din Bâlteni, prins de poliţişti după ce a furat un afişier şi un fişet metalic din incinta sălii de spor a Grupului Şcolar Industrial Minier Bâlteni. În data de 19.08.2011, orele 00:14, poliţiştii Postului de Poliţie Bîlteni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un localnic, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe obiecte metalice din sala de sport a liceului. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că din interior au fost sustrase un afişier şi fişet metalic. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat suspectul furtului, E.P., de 42 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite unităţii prejudiciate. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Agent de pază, suspectat de furt

În noaptea de 21.08.2011, orele 03:45, în timp acţionau pentru prevenirea furturilor din unităţile miniere, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Mătăsari au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe drumul industrial al Carierei Jilţ-Sud. La volanul autovehiculului a fost identificat G.V., de 49 ani, agent de pază. Acesta, aflat în timpul serviciului, transporta cu autoturismul proprietate personală, 8 elemenţi uzaţi de rolă metalică superioară, pe care îi sustrăsese din incinta carierei. Bunurile sustrase au fost ridicate şi urmează a fi restituite unităţii prejudiciate. Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here