Cercetaţi pentru furt calificat

370

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii gorjeni după ce au sustras peste 70 kg de deşeu cablu de aluminiu de la o societate comercială din Turceni. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Luni după-amiază, în jurul orelor 15:00, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe drumul de acces al Complexului Energetic din Turceni, poliţiştii din localitate au oprit pentru legitimare doi bărbaţi: un târgujian de 22 de ani şi un tânăr de aceeaşi vârstă, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele două persoane sunt suspecte de sustragerea unei cantităţi de deşeu cablu de aluminiu de la o societate comercială cu punctul de lucru în oraşul Turceni. „Pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că de la stâlpii de iluminat aparţinând societăţii comerciale, care nu se aflau sub tensiune, cei doi tineri au sustras cantitatea de peste 70 kg de deşeu, pe care, ulterior, au ascuns-o în vegetaţia de pe malul râului Jiu. Întreaga cantitate de deşeu sustrasă a fost restituită de către poliţiştii unităţii prejudiciate.
În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări faţă de cele două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here