Centrul Brâncuşi continuă administrarea Galeriilor de Artă

398

Consilierii municipali au aprobat, în şedinţa din data de 29 martie, hotărârea privind prelungirea cu un an a contractului de administrare nr. 1294/02.04.2012 încheiat cu Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, având ca obiect spaţiul din strada Traian, bl 27, parter. Spaţiul este în suprafaţă de 166 metri pătraţi şi va fi administrat în aceleaşi condiţii ca şi până acum.

Printr-o hotărâre de consiliu local din anul 2012, Consiliul Local Târgu-Jiu a aprobat darea în administrare a spaţiului din Târgu-Jiu, strada Traian, bl 27 parter, Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, în vederea încheierii unui contract de parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici Filiala Gorj.
Ulterior, contractul de administrare s-a prelungit succesiv prin două acte adiţionale semnate în 2013 şi 2014.
În acest an, Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a solicitat prelungirea contractului de administrare cu încă un an, în aceleaşi condiţii. Consilierii municipali au aprobat, în data de 29 martie, hotărârea privind prelungirea cu un an a contractului de administrare nr. 1294/02.04.2012 încheiat cu Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” având ca obiect spaţiul din strada Traian, bl 27, parter, unde sunt găzduite Galeriile de Artă. Contractul intră în vigoare începând cu data de 1 aprilie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here