Cele mai bune uleiuri pentru frumuseţea ta

484

frumusete uleiuriSe cunosc deja beneficiile uleiului de măsline, pe care îl utilizăm în măştile pentru păr, dar şi în tratamentele pentru corp, poţi apela la o serie de uleiuri binefăcătoare pentru frumuseţea, dar şi sănătatea ta.

Uleiurile de argan, migdale, susan sau sâmburi de struguri hidratează şi hrănesc eficient pielea, estompează ridurile, întârzie apariţia vergeturilor şi conferă luciu părului.

Dezvăluie avantajele lor şi cele mai bune variante de folosire în tratamentele cosmetice. Nu uita că poţi adăuga dietei tale aceste uleiuri, ceea ce va reda frumuseţea din interior.

Uleiul din sâmburi de struguri

ulei pentru corpUleiul din sâmburi de struguri are proprietăţi astringente, ceea ce îl face să fie util în tonifierea şi curăţarea pielii. Datorită structurii lejere, nu lasă urme grase pe piele şi este un bun tratament pentru tenul acneic. Conţine în proporţie destul de mare acid linoleic, un acid gras destul de important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Este un excelent antioxidant, care luptă împotriva îmbătrânirii prea devreme a pielii. Conform unor studii, uleiul din sâmburi de struguri are o acţiune antioxidantă de 50 de ori mai mare decât a vitaminei E şi de 20 de ori mai puternică decât a vitaminei C.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here