Cehul Kremen, noua extremă de forță a Energiei

451

Echipa de baschet a Energiei începe să fie încropită, antrenorul Antonis Constantinides părând tentat să-și aducă la Târgu Jiu oameni cu care a mai lucrat la APOEL Nicosia.

Ultima achiziție a echipei gorjene, neconfirmată de conducerea clubului, însă deja preluată de site-urile de specialitate, este cea a cehului Michal Kremen. Acesta are 33 de ani şi măsoară 2.00 metri și este un jucător ce evoluează pe poziţia 4. Kremen a evoluat la Apoel Nicosia, fosta echipă a lui Antonis Constantinides, proaspătul tehnician al Energiei Rovinari. În timpul colaborării cu echipa din capitala Ciprului, Kremen a fost coleg de echipă şi cu Porter Troupe. De-a lungul sezonului petrecut în Insula Afroditei, acesta a strâns o linie statistică de 11.7 puncte, 7.5 recuperări şi 2.5 assisturi.
În timpul carierei, Kremen a mai evoluat la echipe precum Vysocina, MMCITE Brno, CEZ Nymburk. De notat este faptul că, cehul semnase un acord valabil pentru sezonul 2014-2015 cu Orli Protesjov, dar odată cu oferta venită din partea conducerii gorjene, acesta şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea din ţara de provenienţă.
După ce Giordan Watson și Nemanja Milosevic au semnat deja cu Energia, iar Porter Troupe și Louis Darby sunt foarte aproape de a-și prelungi și ei șederea la echipa gorjeană pentru încă un sezon, Michal Kremen ar fi al cincilea jucător străin din lotul lui Constantinides. Cum pentru poziția 5, Energia nu pare a avea vreo variantă de jucător român, conducerea clubului gorjean trebuie să aducă și un pivot străin, jucător cu care ar urma să se închidă lista jucătorilor străini pentru sezonul 2014-2015.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here