Ceaiul de muşeţel elimină acneea

11848

ceaiul de musetelTe confrunţi cu numeroase coşuri, puncte negre. Sunt probleme care apar destul de des şi care ne dau bătăi de cap la orice vârstă. Există numeroase tratamente cosmetice, medicamente şi cu toate astea parcă problema nu e încă rezolvată!

Acneea apare în general la persoanele care au tenul gras, iar cremele nu sunt tocmai cele mai indicate! Acestea încarcă tenul şi duc la apariţia coşurilor. Deci cel mai bine ar fi să foloseşti produse naturale de curăţare! Şi, ce poate fi mai bun decât ceaiul de muşeţel?

Trebuie să ştiţi că rezultatele nu vor apărea imediat, dar cu siguranţă veţi fi mulţumită! Este un tratament care se poate aplica indiferent de oră şi destul de uşor! Totul depinde doar de o curăţare minuţioasă a pielii!

De câteva ori pe zi tamponează-ţi faţa cu ceai de muşeţel. Acesta va înlătura grăsimile şi impurităţile de pe faţă dar va avea şi rol cicatrizant. Nu uitaţi să aplicaţi şi pe gât.

Dacă cu tratamentul extern am rezolvat problema, va trebui să te îngrijeşti şi de alimentaţia internă, să fie cât mai sănătoasă. Consumă câteva căni de ceai de muşeţel pe zi şi elimină ciocolata din alimentaţie! În locul acesteia alege fructe şi legume!

Cristina Răscol

6 COMENTARII

  1. Nu stiu daca sunt reclame sau nu(si chiar nu conteaza pt mine), dar va pot zice ca produse sunt super bune. Eu am avut probleme cu acnee anii de zile si am reusit sa ma vindec cu aceste produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Le recomand cu incredere.

  2. Acele comentarii sunt postate de persoane care lucreaza pentru firme specializate in SEO si sunt practic reclame. Am fost la interviu pentru una din ele.

  3. eu tot produsele naturale anti-acnee de la Thursday Plantation le-am folosit si sunt foarte multumita de eficienta lor. Le recomand si eu. In principal va recomand de la ei spuma naturala, lotiunea tonica, crema hidratanta si gelul medicinal anti-acnee pentru acnee.

  4. Da exista foarte numeroase tratamente cosmetice, medicamente si va zic din experienta ca e greu sa gasesti unul eficient pentru tenul tau. Eu am incercat multe dar fara rezulate. Va pot zice ca pe mine m-au scapat de cosuri si puncte negre un tratament natural pe baza de creme din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la THursday Plantation. Am avut multe cosuri, dar sincer doar aceste produse au functionat si m-au vindecat definitiv. le recomand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here