Ce presupune o dimineaţă sănătoasă?

526

dimineata.Începeţi ziua cu dreptul! În continuare vă prezentăm câteva lucruri pe care trebuie să le urmezi pentru o dimineaţă sănătoasă!

Consumă băutura dată de natură

Îndată ce te-ai trezit, bea un pahar cu apă. Astfel îţi vei trezi metabolismul şi organismul tău va fi hidratat înainte de activitatea fizică. Chestiunea aceasta ne aminteşte de punctul următor pe lista cu treburi de dimineaţă…

Pune-te în mişcare

Serveşte micul dejun şi apoi pleacă la alergat, asta dacă nu mergi la serviciu, sau dacă trebuie să ajungi la slujbă, încearcă să mergi pe jos. Dacă nu eşti adepta practicării sportului de dimineaţă, poate următorul lucru te va convinge: studiile au relevat că sportul de dimineaţă arde mai multe calorii faţă de cel practicat în restul zilei.

Micul dejun din fibre şi proteine

Cafeaua şi gogoaşa n-o să-ţi dăruiască atâta energie pentru o dimineaţă productivă. Alege un mic dejun bazat pe proteine şi fibre (ou fiert, cereale cu lapte). Fibrele vor fi de mare ajutor pentru a avea o digestie uşoară, şi vor fi şi săţioase până la masa principală a zilei.

Nu uita de pacheţel pentru a evita tentaţiile

Pentru a rămâne pe tot restul zilei de partea sănătăţii, asigură-ţi mesele şi gustările necesare până vei sosi acasă. Pune o salată mare şi câteva fructe, dar şi un amestec de seminţe sau biscuiţi din cereale integrale. Astfel nu vei mai alerga la magazinul din apropiere aşa încât să fii nevoit să-ţi alegi tot felul de preparate nesănătoase.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here