Căutat în toată Europa, arestat în Tismana

376

foto 007Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vulcan, urmărit general în Germania, a fost găsit la Tismana şi reţinut de către poliţiştii gorjeni. Bărbatul era căutat pentru înşelăciune, tentativă de înşelăciune şi fals privind identitatea, toate aceste infracţiuni fiind realizate pe teritoriul Germaniei.

Ilie B., de 22 de ani, a fost depistat ieri de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, pe raza localităţii Tismana. „Bărbatul este urmărit internaţional pentru o serie de infracţiuni făcute în 2008 în Germania. Pentru că aveam informaţii despre faptul că acesta s-ar putea afla în Tismana, la cineva, astăzi (n.r. – ieri) de dimineaţă colegii mei, în urma unei acţiuni pe raza localităţii, l-au reţinut”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Mandat european de arestare

Bărbatul a fost prezentat ieri la sediul IPJ Gorj unde a fost întocmit un dosar penal, fiind ulterior transportat la Craiova, pentru a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel. Bărbatul a declarat presei că nu se ştie vinovat de nimic. Totuşi, pe numele său există un mandat european de arestare pentru mai multe fapte, anume înşelăciune, tentativă la înşelăciune şi fals privind identitatea, fapte săvârşite în Germania în perioada iulie-noiembrie 2008.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here