Câte semnături a strâns Alianța USR PLUS în Gorj

1762

Alianța USR PLUS a demarat, pe 5 octombrie, campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la alegerile parlamentare din decembrie.
Sub sloganul „O Românie fără hoție”, alianța a strâns semnăturile atât online, cât și în stradă. Din Gorj s-au adunat peste 6.000 de semnături.
„Deși în mod real am avut la dispoziție mai puțin de două săptămâni, din cauza suprapunerii cu alegerile locale și procedurile interne de desemnare a candidaților, mobilizarea exemplară și eforturile colegilor și voluntarilor au făcut ca 5.904 de gorjeni să semneze olograf pe listele USR Gorj, iar alți 534 online, pentru ca Alianța USR PLUS să poată participa la alegerile parlamentare din luna decembrie. Mulțumim pentru fiecare semnătură, pentru fiecare gând și moment dedicat nouă! Vom continua să fim prezenți în stradă și în perioada următoare, cu respectarea măsurilor de siguranță, să vă ascultăm și să vă prezentăm propunerile noastre pentru România”, a anunțat Radu Miruță, președintele USR Gorj. Acesta va deschide lista USR PLUS pentru Camera Deputaților.
Primul loc la Senat îi revine arhitectului Corneliu Răducan Morega.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here