Cătălin Preda, noul director medical al Spitalului Novaci

985

Medicul Cătălin Preda este noul director medical al Spitalului Orăşenesc Novaci. Constănţean de origine, acesta a reuşit să se integreze rapid în colectivul de cadre medicale de la Novaci, de îndată ce şi-a început activitatea în cadrul Compartimentului de Primiri – Urgenţe.

Emil Grigore, noul manager al Spitalului Orăşenesc Novaci a reuşit să se pună la punct cu situaţia unităţii şi să stabilească şi coordonatele activităţii pe care urmează să o desfăşoare. Deocamdată se lucrează la organigramă, însă, între timp s-au făcut schimbări la nivelul Comitetului Director. „Noul director medical al Spitalului Novaci este Emil Grigoremedicul Cătălin Preda, de la Compartimentul Primiri Urgenţe. Director economic este doamna Ramona Sucitu, cu detaşare. După ce vedem organigrama demarăm scoaterea la concurs a acestor posturi”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Managerul Emil Grigore îşi doreşte să formeze o echipă omogenă de medici bine pregătiţi, astfel încât întregul colectiv să fie precum o familie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here