Câștigătorii Tombolei de Crăciun “Gorjeanul”

610

Abonații cotidianului Gorjeanul, aproape 1700 la număr, au avut ocazia să participe și la ediția din acest an a tombolei de Crăciun, în care s-au oferit 14 premii pentru cei care și-au trimis la redacție, în ultima lună, documentele doveditoare. Primii 10 gorjeni au fost trași la sorți, joi, drept ocupanți ai locului al treilea la Trombola de Crăciun “Gorjeanul”. Aceștia au căștigat fiecare câte o tigaie marca Tefal.

Premiul III
1. Trepăduș Ion, Târgu-Jiu
2. Trăistaru Vasile, Polata
3. Lungan Gheorghe, Târgu-Jiu
4. Albulescu Victor, Ciuperceni
5. Ungureanu Vasilica, Bumbești-Jiu
6. Chivu Ana, Târgu-Jiu
7. Bîzgă Ștefan, Bîlteni (Cocoreni)
8. Mălăescu Grigore, Târgu-Jiu
9. Geană D Ion, Bengești,
10. Trăstaru Elena, Stroești (Arcani)

Două premii II au ajuns în Târgu-Jiu, la doi dintre abonații fideli ai celei mai vechi publicați a județului Gorj, aceștia obținând fiecare câte un aspirator de praf, iar premiul întâi, constand într-un telefon mobil performant, va ajunge la un alt abonat din județ.

Premiul II
1. Miloșescu Nicolae, Târgu-Jiu
2. Mischie Sanda, Târgu-Jiu

Premiul I
Poenar Butușină Ioan, Scoarța (Bobu)

Marele premiu al Tombolei de Crăciun Gorjeanul va ajunge însă la Târgu-Cărbunești.

Marele Premiu
Drăguț Elvira, Târgu-Cărbunești (Curteana)

Câștigătorii tombolei Gorjeanul își pot ridica premiile, de luni până vineri între orele 9.00-16.00, de la centrul de vânzări a publicației, situat lângă semafoarele de la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu.

Gorjeanul pregătește o altă tombolă dar pentru sărbătorile de Paște, aceste concursuri fiind de fapt o tradiție pentru cea mai citită publicație a județului. Ziarul de suflet al gorjenilor are un tiraj zilnic de aproape 2000 de exemplare, o mică parte ajungând în chioșuri iar restul la abonați. În sluba cititorilor se află o echipă profesionistă, formată din 15 jurnaliști și colaboratori.
Conducerea publicației și colectivul redacțional mulțumește tuturor cititorilor pentru fidelitate, anul viitor ziarul urmând să-și îmbogățească conținutul editorial, pentru a-i informa, în continuare corect, pe cititorii săi.

Sărbători Fericite și La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here