Câştigaţi şi la Motru!

718

Pandurii întâlneşte, sâmbătă, ASU Poli Timişoara, iar stările de spirit sunt diferite în cele două tabere. Gazdele vin după o mini-grevă, iar bănăţenii după o victorie în derbiul vestului. Gorjenii încă nu au bătut la Motru, iar trupa lui Marcel Ploaie nu a mai simţit victoria de 5 etape. Succesul trebuie să vină acum sau fotbaliştii pot să-şi ia adio, şi pe plan sportiv, de la salvarea clubului. Antrenorul gorjenilor a declarat că nu există probleme de efectiv, iar echipa sa va încerca să obţină 3 puncte vitale. “Avem toţi jucătorii valizi, nu există suspendaţi, Vlad Bujor s-a antrenat normal săptămâna aceasta, dar nu ştiu dacă va juca de la început, o să fie în lot. Vrem să câştigăm, cum am vrut şi la Snagov, dar nu s-a putut. Nu cred că jucătorii se concentrează foarte mult pe acest aspect, că nu s-a câştigat la Motru, am avut şanse, cu Târgovişte, de exemplu, am condus 3-2, dar am avut şi ghinion. Sper să avem acum şi puţin noroc, şi începând de sâmbătă să câştigăm toate jocurile de la Motru. Cu un eventual succes, sperăm să ieşim din partea a doua a clasamentului, şi, uşor, să urcăm spre primele locuri. Eu asta îmi doresc, şi cred că şi suporterii din Gorj vor ca echipa aceasta să se bată la promovare”, a declarat Ploaie. Tehnicianul nostru a avertizat că bănăţenii stau foarte bine în compartimentul ofensiv. “Politehnica este o echipă bună, am văzut două jocuri ale lor, cu Satu Mare şi cu UTA. Au jucători tehnici şi rapizi la mijloc şi în atac, mi-au lăsat o impresie foarte bună, şi cred că o să avem un joc foarte dificil. Ca joc se aseamănă cu formaţia din Arad”.

Andone: “Jucătorii trebuie să rămână concentraţi”
Antrenorul timişorenilor, Bogdan Andone, a trecut deja peste euforia succesului din runda trecută, şi a declarat că şi-a mobilizat fotbaliştii pentru confruntarea de sâmbătă. Timişorenii au tot lotul valid, cu excepţia căpitanului Ioan Mera, eliminat în meciul cu UTA. “Venim după o serie de trei meciuri cu victorii, ultima foarte importantă pentru club şi pentru noi. Până sâmbătă trebuie să dispară tot entuziasmul şi să ajungem concentraţi la ora meciului. Pandurii e o echipă imprevizibilă, cu tineri de perspectivă, cu calităţi. Trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi, să nu facem greşeli, să îi forţăm noi să facă greşeli şi să profităm de ele. Eu îmi pregătesc echipa pentru ce avem noi de făcut, nu mă interesează ce face adversarul. Jucătorii trebuie să rămână concentraţi la ce ne propunem şi în funcţie de asta, să vină şi rezultatul pe care ni-l propunem”, a declarat Andone.

Golea visează la fotbalişti de la Târgu Mureş
Vestea că ASA Târgu Mureş s-a desfiinţat l-a pus în gardă pe administratorul special de la Pandurii, Marin Golea. Deşi echipa fanion a Gorjului este cu un picior în groapă, Golea crede că i-ar putea convinge pe unii dintre jucătorii mureşenilor să vină la Târgu-Jiu. Vorba aceea din popor “Să scapi de dracu ca sa dai de ta-su’”. “Odată ce ASA are falimentul, intenţionăm să luăm câţiva jucători de acolo, linia de fund şi un vârf. Ducem tratative cu câţiva jucători. Toată lumea spera să intrăm noi în faliment şi să ia jucători de la Pandurii”, a afirmat Golea în presa locală. Pe de altă parte, administratorul special a mai făcut o declaraţie interesantă, sugerând că Adrian Iencsi îi “menaja” pe jucători la antrenamente. Spusele lui Golea sunt cel puţin ciudate, în contextul în care Pandurii nu a beneficiat de un stagiu centralizat de pregătire. “Pe vremea lui Iencsi făceau o pregătire aşa, mai lejeră. Ştiu de la Teja, că a avut un preparator fizic care mi-a spus că jucătorii erau încărcaţi doar 35-40%. Aveau mult de recuperat. În condiţiile astea, trebuie să-i încarce un pic domnul Ploaie, domnul Gugu, cu două antrenamente pe zi şi asta o să facă”, a spus Golea. Fostul conducător de la Pandurii II a recunoscut că au existat probleme la echipă, dar a declarat că jucătorii trebuie să aibă rezultate, şi mai apoi pretenţii. “Aşteptăm victoria. N-am reuşit să învingem încă acasă, dar trebuie să spargem gheaţa. Trebuie ca jucătorii să facă lucrul acesta, pentru că altfel este inutil efortul meu pe aici, să fac rost de bani. Şi termenul de amânare pe care l-am luat mă pune într-o situaţie delicată, dacă ei nu au rezultate şi au numai revendicări, nu am făcut nimic”. Meciul dintre Pandurii şi ASU Poli se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, şi nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here