Casa Iris funcţionează la capacitate

498

La ora actuală, centrul social Casa Iris funcţionează la capacitate. Municipalitatea confirmă faptul că la Casa Iris vor putea fi cazate, în următoarea perioadă, toate persoanele fără adăpost, care nu au unde să stea pe timp de iarnă.

La nivelul municipiului nostru funcţionează Casa Iris, care este un refugiu pentru târgujienii fără adăpost,  ei putând sta aici trei luni, dar, de regulă, rămân pe o perioadă mai mare. „La ora actuală, Casa Iris funcţionează la capacitate, dar dacă mai apar cazuri, suntem pregătiţi să le preluăm”, confirmă Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Casa Iris, pregătită pentru iarnă
Pe perioada iernii, din cauza frigului, creşte numărul celor care se adresează autorităţilor pentru a fi cazaţi la Casa Iris. În următoarea perioadă sunt anunţate ninsori şi temperaturi scăzute, însă autorităţile dau asigurări că nu vor fi probleme şi toţi cei care vor solicita găzduire la Casa Iris vor beneficia de cele mai bune condiţii.
Casa Iris dispune de două dormitoare: unul pentru femei şi unul pentru bărbaţi; fiecare dintre ele are 16 locuri, cu paturi suprapuse. Există băi separate pentru femei şi pentru bărbaţi, cu cabină de duş şi toalete; există o bucătărie comună şi o sală de mese cu toate dotările necesare. Cei care sunt acolo cazaţi sunt în absolută siguranţă, potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here