Cârciumaru și Călinoiu deschid listele de candidați la Consiliul Local Târgu-Jiu și la Consiliul Județean Gorj

1457

PSD și-a înscris cei mai buni activiști de partid în cursa alegerilor locale, ieri, la Târgu-Jiu. La doar o jumătate de oră distanță, reprezentanții PSD Târgu-Jiu și apoi cei ai PSD Gorj au trecut pragul Biroului Electoral de Circumscripție Municipal și al BEJ Gorj cu dosarele conținând actele pentru candidați. Toți erau optimiști, asta deoarece în toate sondajele de opinie, PSD a fost creditat drept câștigătorul alegerilor locale din 5 mai.

DSC_7044Ca și în anii trecuți, primarul în exerciţiu al municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, este cel care deschide lista pentru Consiliul Local Târgu-Jiu, el depunându-şi, totodată, candidatura pentru un nou mandat. “Este normal ca orice candidatură să aibă emoţiile ei, am venit cu gândul şi speranţa să îmi depun candidatura pentru încă un mandat în ideea de a duce mai departe proiectele mari începute în mandatele 3 şi 4 şi să duc mai departe, din punctul meu de vedere, cele mai mari proiecte pe care le-a promovat municipiul Târgu-Jiu. Nu m-am temut de contracandidaţi şi nu mă tem nici în momentul de faţă, fiecare din noi avem un culoar, mergem pe culoarul respectiv şi chiar fac apel pe această cale ca împreună să ducem o campanie de bun simţ şi de respect”, a spus Florin Cârciumaru.

DSC_0004Candidați cu expertiză!
În aceeaşi zi, social democraţii au depus, la sediul BEJ Gorj, lista cu candidaţii pentru Consiliul Judeţean, preşedintele în funcţie al instituţiei, Ion Călinoiu, menţionând că cei desemnaţi “au expertiza necesară şi susţinerea teritorială” pentru a ocupa respectivele poziţii.
“Au fost depuse candidaturile pentru consilierii judeţeni ai PSD, avem o listă completă şi complexă reprezentând categoriile socio-profesionale, reprezentanţii tineretului, ai femeilor, ai pensionarilor, ai mediului economic, şi nu în ultimul rând, din învăţământ şi sănătate. Membrii ce reprezintă candidaturile de consilierii judeţeni propuşi au expertiza profesională necesară şi susţinerea teritorială”, a declarat Ion Călinoiu.

DSC_0011Proiecte noi!
Președintele CJ Gorj a amintit, în acest context, și proiectele noi pe care administrația județului vrea să le implementeze în mandatul viitor astfel: “modernizarea Spitalului Județean, atragerea fondurilor europene pentru modernizarea rețelei de drumuri județene, asigurarea de investiții prin proiecte de finanțare în domeniul protecției sociale, în special pentru bătrâni, care este o inițiativă a PSD, locurile de muncă sunt și ele prioritatea numărul unu.(..)Școlile, grădinițele, asigurarea unei rețele de apă potabilă și canalizare pentru județul Gorj sunt și ele prioritare ca și alte investiții din Târgu-Jiu, cum este activitatea sportivă, stadionul municipal, Sala Polivalentă, fluidizarea circulației pe centura municipiului, pe care le susținem. Insistăm în continuare și pentru ca drumul expres prin care vrem să legăm județul Hunedoara de sudul județului nostru, limită județul Dolj, să fie proiect prioritar. Deși acesta va fi pe agenda Guvernului noi îl vom susține, iar cel puțin în acest mandat ne dorim să avem infrastructura necesară până în Defileul Jiului, pentru a lega județul Gorj de aeroportul din Craiova”.
DSC_0019Ion Călinoiu a subliniat că prioritatea numărul unu rămâne, pentru administrația PSD, însă CEO, funcționarea acestuia și folosirea cărbunelui existent în subsolul județului. “Vom trece peste această perioadă de incertitudini. Noi ne menținem poziția pentru susținerea mixului energetic și de ce nu să cerem o lege clară a unui holding, pentru a avea garanția funcționării CEO și independența energetică”, a completat Călinoiu, amintind și de discuțiile avute recent la Târgu-Jiu cu ambasadorul Marii Britanii la București.
A.Stoica

DSC_0030Listă candidați Consiliul Local
1. Cârciumaru Florin
2. Popescu Aurel
3. Tudor- Drăghici Adrian- Marcel
4. Petcu Constantin Viorel
5. Toader-Pasti Cristian
6. Gherghe Mihai – Alexandru
7. Udrescu Grigore
8. Luca Liliana
9. Ștefan Constantin
10. Roibu Petrișor-Dincă
11. Vînă-Dumitrașcu Iulia-Diana
12. Picui Alexandru
13. Predescu Nicolae
14. Giorgi Gabriel-Giorgian
15. Rădulescu Alin
16. Lemnaru Constantin
17. Călescu Emilia-Felicia
18. Cîrstoiu Corina
19. Enoiu Creola
20. Dumitrașcu Maria
21. Căldăraru Grigore
22. Popescu Mihai
23. Poenaru Alin
24. Tudor Georgiana-Ramona
25. Popeangă Petrișor-Marian
26. Sasu Avram-Florin
27. Cosacu Ilie-Alin

Listă candidați Consiliul Județean
1. Ion Călinoiu
2. Florin Cârciumaru
3. Popescu Cosmin
4. Șaparatin Elvira
5. Florescu Ciprian
6. Ciocea Ion
7. Milosteanu Gheorghe
8. Popa Valentin
9. Hanu Dorin
10. Gușiță Petre
11. Greci Cosmin
12. Nichifor Gheorghe
13. Prunariu Mihai
14. Cătănoiu Emil
15. Vasilescu Maria
16. Popa Luis
17. Drăgoi Ionuț
18. Bucurescu Sorin
19. Hortopan Ramona
20. Cilibiu Nicolae
21. Bucălăete Gheorghe
22. Câmpeanu Adi
23. Maioreanu Andrei
24. Gruescu Ion
25. Neață Gheorghe
26. Pavel Nelu
27. Slivilescu Marian
28. Fârță Dumitru
29. Popa Claudiu
30. Bălăcescu Sorin
31. Pasăre Vili
32. Niculescu Bogdan
33. Tătaru Tiberiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here