Cârciumaru şi-a anunţat candidatura

646

Florin Cârciumaru a făcut, ieri, anunţul oficial aşteptat de toată suflarea şi anume că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgu-Jiu.

Edilul a punctat nu doar investiţiile făcute la Târgu-Jiu de-a lungul tuturor mandatelor sale, ci a menţionat că vrea să obţină cel de-al cincilea mandat pentru continuarea tuturor proiectelor deja anunţate, unele fiind deja şi demarate.
“De-a lungul anilor am lucrat după un program bine stabilit, pe baza unui sondaj la nivel de oraş făcut în anul 2000 şi din acela reieşea clar că la Târgu-Jiu este nevoie de modernizarea activităţii de salubritate, lucru care s-a şi întâmplat şi, la ora actuală, în Târgu-Jiu avem platforme subterane, colectarea selectivă, transport modern şi avem un depozit ecologic de gunoi. Din acel sondaj mai reieşea faptul că oraşul are nevoie de modernizarea reţelei de apă, deoarece am trecut prin perioade de secetă, am modernizat canalizarea, infrastructura, şi acum se lucrează la modernizarea DN 66 şi la centura de ocolire a municipiului. Pe parcurs, din discuţiile şi informaţiile primite de la cetăţeni, s-a dorit să avem o reţea modernă de comerţ, am realizat şi acest lucru şi după multe alte investiţii realizate la nivel de municipiu, putem spune cu toţii că oraşul a devenit modern, curat, atractiv pentru turişti şi pe viitor, atractiv pentru investitori. Mi-am propus să mai candidez pentru încă un mandat pentru că după cele parcurse până în momentul de faţă este păcat să nu duc mai departe toate investiţiile începute la care se lucrează în momentul de faţă: stadion, săli de sport, locuinţe noi, precum şi proiecte ce vor fi demarate precum modernizarea Căii Eroilor, a Parcului Central, realizarea unei parcări supraterane şi a unor pasaje pietonale. Vreau să ducem mai departe proiectele pentru ca în mandatul următor să discutăm şi despre mari investitori, deoarece oraşul este unul atractiv pentru aceştia”, a declarat Florin Cârciumaru.
Cârciumaru este primar al municipiului Târgu-Jiu încă din anul 2000, având la activ patru mandate şi multiple realizări.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here