Cârciumaru: “Ponta a obţinut un rezultat bun. Filialele PSD cu rezultate slabe trebuie reorganizate”

500

Gorjul a votat Victor Ponta iar şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru s-a declarat mulţumit de rezultatul pe plan local. Rezultatul la nivel naţional îl nemulţumeşte dar chiar şi în atare condiţii primarul municipiului Târgu-Jiu crede că premierul Victor Ponta nu ar trebui să demisioneze din fruntea partidului, pentru că “este un om tânăr care a demonstrat că are calităţile necesare unui lider politic” şi că pierderea alegerilor prezidenţiale e “un eşec peste care va trebui să treacă”.

În opinia lui Cârciumaru, pierderea alegerilor prezidenţiale trebuie să oblige social-democraţii să strângă rândurile în jurul premierului. Cârciumaru consideră, de asemenea că social-democraţii trebuie să reorganizeze urgent filialele cu rezultate slabe. În cazul în care se va decide schimbarea actualului Guvern, acest lucru trebuie făcut cu mare atenţie deoarece ar putea destabiliza situaţia economică în care se află ţara în prezent, fapt datorat Guvernului Ponta, mai crede şeful PSD Gorj. “Victor Ponta nu trebuie să demisioneze din fruntea partidului, pentru că este un om tânăr care a demonstrat că are calităţile necesare unui lider politic. Mai are mulţi ani în faţă, rezultatul de duminică este un eşec şi trebuie să treacă peste el, din câte îl cunosc are capacitatea necesară. Trebuie să strângem rândurile în jurul dânsului şi să reorganizăm filialele care au avut rezultate slabe. Normal că orice schimbare aduce şi o destabilizare în activitate. Deocamdată nu cunosc intenţiile celor din ACL, dar dacă se ia o hotărâre în acest sens (schimbarea Guvernului – n.r.), trebuie făcută cu mare atenţie pentru că pe o perioadă de doi ani de zile, Guvernul Ponta a reuşit să îndrepte România spre o stabilitate şi este păcat să luăm măsuri contrare”, a spus, ieri, Florin Cârciumaru.

Gorjul a avut un scor bun şi asumat
Liderul PSD Gorj a mai afirmat că, la nivel judeţean, scorul obţinut de Victor Ponta este unul bun, asumat atât de întreaga echipă de campanie, cât şi de întreaga structură organizatorică a partidului. “Domnul Ponta a obţinut un rezultat bun. Că se putea şi mai bine este adevărat, dar făcând o analiză la nivel judeţean, domnul Ponta a obţinut cel mai bun scor comparativ cu rezultatele domnului Năstase din 2004 sau cele ale domnului Geoană din 2009”, a declarat Cârciumaru. “Noi ne-am organizat bine, am făcut tot ce depinde de noi ca la Gorj să câştigăm. Cred că pentru toată lumea este o surpriză rezultatul, niciun institut de sondare nu l-a dat pe Iohannis câştigător măcar cu un procent. Noi vom face o analiză a tot ce a însemnat această campanie. S-a participat într-un număr foarte mare la vot”, a completat Cârciumaru. “În judeţ, PSD a pierdut în 4 localităţi, în Rovinari, Novaci, Arcani şi Câlnic, dar vom face o analiză. Această hotărâre de a schimba sau nu ceva în politica PSD se va face numai pe baza analizei. Rezultatul este asumat de întreaga echipă de campanie şi de întreaga structură organizatorică a PSD”, a conchis Cârciumaru.
A.S.

3 COMENTARII

  1. numai de idioti avem parte in psd.cum poti crede ca un ingamfat ca pecingina si un narod ametit de alcool ca pigui vor veni in fruntea judetului.mai bine verisoara vacarului si cu giorgi.

  2. Ce sa mai vorbim , alegerile au demonstrat ca Florin si Ion sunt depasiti . Cel mai bun sef la PSD Gorj ar fi Cosmin Pigui secondat de Gigi Pecingina . Este nevoie de o schimbare , sa vina tinerii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here