Cârciumaru, convins că PSD o să câștige la locale 53 de primării din Gorj

437

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a deschis, ieri, cel mai important eveniment al social-democraților din județ, lansarea candidaților partidului la alegerile locale. La Târgu-Jiu cu această ocazie au fost prezenți, pe lângă câteva sute de pesediști, și deputatul Victor Ponta, foștii miniștri ai Educației, Ecaterina Andronescu și Mihnea Costoiu, ultimul fiind și senator de Gorj, și deputatul Mihai Weber. Pe scena amplasată cu această ocazie, Cârciumaru a anunțat targetul organizației pentru localele din 5 mai, adică obținerea Consiliului Județean și a 53 de primării din Gorj, dar și dorința sa ca PSD să câștige iar alegerile din județ, deoarece partidul a dus, permanent, “o politică a bunului simț”. Cu această ocazie au fost lansați candidații oficiali ai PSD Gorj la fotoliile de primari din județ, dar și candidații la Consiliul Județean.

DSC_0035Victor Ponta, Ecaterina Andronescu și Mihnea Costoiu, și-au făcut, ieri, apariția alături de liderii PSD Gorj, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu, la evenimentul de lansare a candidaților partidului. Cârciumaru a luat primul cuvântul vorbindu-le celor prezenți despre reformarea clasei politice, despre dorința sa legată de câștigarea alegerilor de către organizație, despre capacitatea social-democraților de a învinge, despre campania electorală și despre faptul că PSD Gorj lansează în bătălia electorală cei mai buni candidați din județ. “Organizația PSD Gorj este o forță”, a transmis Cârciumaru un mesaj și pentru Liviu Dragnea, președintele neparticipând la eveniment.
DSC_0118Apoi, rând pe rând, candidații PSD la alegerile locale, pentru funcțiile de primari, au urcat pe scenă, în aplauzele colegilor lor. Cu multe mandate la activ ori deloc, toți cei intrați în cursa electorală și-au propus să câștige bătălia care va începe vineri pentru bunăstarea localităților lor.
Candidaților le-au mai vorbit și Victor Ponta, Ecaterina Andronescu și Ion Călinoiu care și-a făcut astfel cunoscută echipa cu care vrea să câștige iar Consiliul Județean Gorj.
A.Stoica

DSC_0151

DSC_0250 DSC_0272 DSC_0281 DSC_0291 DSC_0296 DSC_0311

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here