Cârciumaru aprobă numirea lui Ciurel în fruntea CEO

502

La întrunirea Consiliului de Supraveghere a Complexului Energetic Oltenia, care a avut loc ieri, numirea managerului CEO, Laurenţiu Ciurel s-a aflat pe ordinea de zi. Aprobat de pe o listă scurtă, Ciurel a parcurs acum ultima etapă pentru a rămâne fără probleme în fruntea CEO, asta după ce acest organism s-a mai întrunit odată luând la cunoştinţă aprobarea de către oficialii de la Bucureşti a managerului privat de la Gorj, în funcţie.

Aprobarea primită recent de către Laurenţiu Ciurel, pentru a ocupa postul de manager privat al Complexului Energetic Oltenia a ajuns şi la urechile conducerii PSD Gorj, şeful organizaţiei, Florin Cârciumaru, fiind mulţumit de această numire. “Mă bucur în calitate de coleg, mă bucur în calitate de primar al municipiului Târgu-Jiu, ne bucurăm cu toţii că managerul general, după atâta timp, şi pe această formulă de selecţie, este de la noi din Gorj. Sunt sigur că Ciurel, aşa cum a demonstrat până acum, va demonstra şi de acum înainte că este alegerea cea mai bună pentru CEO şi pentru noi, oltenii”, a declarat Cârciumaru.
Pe 10 ianuarie, numele lui Laurenţiu Ciurel drept manager privat al CEO, a fost discutat de către Consiliul de Supraveghere al unităţii. Asta după ce anterior Ciurel a primit de la Ministerul Economiei decizia de numire în această funcţie, după ce el a fost selectat pentru a ocupa această poziţie de către firma Kienbaum. Ciurel a fost selectat de firma de recrutare pentru a ocupa această funcţie însă din 20 decembrie dar Ministerul Economiei a întârziat numirea.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here