Cârciumaru a făcut pasul înapoi de la vârful PSD Gorj, după 18 ani de activitate

698

Liderii PSD Gorj au susținut, joi, ultima conferință de presă din acest an, la care au participat senatorul Florin Cârciumaru, deputatul Mihai Weber, președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, și viceprimarul Aurel Popescu. După un moment de colinde, Florin Cârciumaru și-a făcut bilanțul activității menționând că noua echipă a PSD Gorj va avea rezultate. Totodată, liderul PSD și-a anunțat retragerea din funcție, urmare a alegerilor care vor avea loc anul viitor.

“Pentru mine, personal, aceasta este ultima conferință pe care o conduc, conferință de sfârșit de an, în calitate de președinte de organizație. Cu această ocazie, chiar vreau să vă mulțumesc pentru modul cum am colaborat din 1996 de când am fost consilier județean, din 2000 de când am fost ales președinte al organizației municipale, din 2004 de când sunt președinte al organizației județene. Paisprezece și cu patru fac 18 ani de activitate, cu rezultate”, le-a transmis, vizibil emoționat, Cârciumaru ziariștilor. Acesta a explicat că își va dedica timpul activității parlamentare, cât și activității politice din cadrul organizației PSD Gorj, dar și că îi susține la conducere pe Weber și Cosmin Popescu.
“După o activitate politică de 18 ani, plină de rezultate pozitive, alături de o echipă matură, a sosit momentul în care să fac pasul lateral. Așa stă bine echipei pe care am condus-o, o echipă unită care, datorită calității celor care au format-o, a rezistat ani la rând atacurilor și acțiunilor de destabilizare venite din partea adversarilor politici. Însă din 2019 facem loc unei noi echipe la conducerea PSD Gorj, cu noi aspirații și mari ambiții, dornică de afirmare. Ne vom bucura pe viitor de o echipă tânără cu visuri, năzuințe și idealuri care va obține rezultate la fel de bune sau mai bune decât cele de până acum. Îi susțin la următoarele alegeri, pe domnii Mihai Weber și Cosmin Popescu pentru funcția de președinte al PSD Gorj, respectiv președinte executiv al organizației județene. Le urez succes încă de pe acum în formarea echipei, sper că va fi una performantă, și sunt sigur că va câștiga următoarele bătălii electorale în județul Gorj. Pentru a avea succes în continuare, noua echipă are nevoie de oameni cu personalitate, cu un caracter puternic și determinant și sunt sigur că domnii Mihai Weber și Cosmin Popescu vor ști să-i atragă lângă dumnealor” a specificat Cârciumaru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here