Caravana ANAT a poposit la Târgu-Jiu

355
Mai-marii preşedinţi şi directori ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România au sosit sâmbătă, 10 octombrie, la Târgu-Jiu, unde au purtat discuţii variate legate de turismul intern, şi respectiv al judeţului nostru. Atracţia principală, dar şi mulţumirea acestora a fost reprezentată de Mănăstirea Tismana.

Însuşi preşedinta ANAT România, Corina Martin, a venit pe meleaguri gorjene pentru a inaugura Caravana ANAT şi a-şi arăta mulţumirea despre frumuseţile Gorjului, dar şi nemulţumirea despre slaba promovare a diferitor atracţii, nu numai în străinătate, ci şi în ţară.

Înaintea conferinţei de presă a avut loc şedinţa ANAT Regiunea Sud-Vest Oltenia, respectiv a reprezentanţilor judeţelor Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj. Printre temele aduse în discuţie s-a discutat şi despre importanţa alegerii unei destinaţii apelând la o agenţie de turism, despre vânzările făcute în sezonul de vară 2009 pe litoralul românesc, dar şi despre ajutoarele de stat pentru IMM-uri care au ca obiect de activitate turismul. De asemenea, un plan important al ANAT de a stopa concurenţa neloială în domeniul călătoriilor, precum şi promovarea hotelurilor partenere ANAT România.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here