Caralicea, şoferul reclamat pentru un accident produs în municipiu

425

caraliceaFostul prefect Gheorghe Caralicea Mărculescu a ajuns aseară la sediul Poliţiei Rutiere Gorj pentru a da explicaţii după ce a fost reclamat în cursul după-amiezii că ar fi accidentat uşor o tânără din municipiu. Accidentul ar fi avut loc pe zebra din zona „Bebe Luţaru”, victima fiind Dorina Ghimiş.

Aceasta dorea să traverseze Bulevardul Victoria împreună cu prietenul său Iulian Budulan,un apropiat al lui Constantin Creţan în Federaţia Naţională a Muncii până la sfârşitul anului trecut. Ghimiş a precizat că nu a fost rănită, ci doar s-a oprit cu mâinile pe capota maşinii lui Caralicea, în timp ce acesta încerca să vireze stânga de pe o stradă laterală pentru a intra pe bulevard. Femeia a menţionat că a fost uşor rănită la un picior şi că a avut noroc întrucât prietenul ei a ferit-o la timp.

Iulian Budulan declară, la rândul său, că, pentru scurt timp, Caralicea ar fi oprit maşina, i-ar fi adresat o înjurătură, după care a plecat din loc, lucru negat categoric de către fostul prefect. „Nu am atins pe nimeni, nu am înjurat pe nimeni şi, ca dovadă, am venit la Poliţie imediat cum am aflat că a fost depusă reclamaţia. De fapt, am adus maşina ca să se constate că nici măcar praful de pe ea nu e luat. Eu îl cunosc pe tatăl băiatului acesta, fratele lui îmi e student, cred că băuse atunci când a văzut accidente cu mine. Nu există nimic real în plângerea lui şi nu cred că Poliţia poate dispune ceva împotriva mea”, declara aseară fostul prefect. Caralicea riscă însă să rămână fără permis pentru o lună şi să primească şi o amendă dacă cele pentru care a fost reclamat se vor confirma, poliţiştii demarând o anchetă în baza plângerilor depuse de Dorina Ghimiş şi Iulian Budulan.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here