Captură de mii de pachete cu ţigări

404
captura tigariPeste 6000 de pachete cu ţigări netimbrate au fost confiscate ieri dimineaţă, pe strada Olari din municipiu, de către poliţiştii patrulei de Ordine Publică. Marfa a fost confiscată iar proprietarul mijlocului de transport al ţigărilor, un cetăţean din Dolj, s-a mai ales şi cu o amenda de 1500 lei.

Captură de proporţii a poliţiştilor de la Ordine Publică care, ieri dimineaţă, pe când se aflau în patrulare au observat o maşină suspectă pe strada Olari din municipiul Târgu-Jiu. Imediat ce s-au apropiat de acest autoturism ce purta însemnele unui taximetru, poliţiştii au observat că acesta era încărcat până la refuz de cartuşe de ţigări netimbrate, de diferite feluri. Crezând că scapă basma curată din încurcătura în care au intrat, proprietarul maşinii a încercat să-şi dovedească nevinovăţia spunând ca a găsit cartuşele de ţigări. Dus la sediul Poliţiei Municipale, proprietarul taxiului nu a putut da însă nicio explicaţie plauzibilă, si nici nu a putu prezenta documentele de provenienţă a mărfii. Şoferul nu a scăpat de o amendă şi i s-a confiscat toată marfa.
Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj a trecut deja la suplimentarea şi la mărirea numărului de echipaje care să patruleze pe străzile oraşului.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here