Candidatura lui Romanescu, validată. Se caută candidat pentru CJ Gorj

2206

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, luni, candidatura lui Marcel Romanescu la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu.
„Candidatura primarului Marcel Romanescu a fost validată de Biroul Politic Național al PNL, un pas normal, de altfel, deoarece desemnarea primarului din Târgu Jiu nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării, așa cum pesediștii au încercat să inducă ideea, doar ca să distragă atenția de la problemele din propriul partid. Marcel Romanescu este susținut de PNL, iar pentru confirmarea lui nu a fost nevoie de luni de zile și de jocuri subterane, cum s-a întâmplat la PSD, unde până la urmă a fost ales un candidat cu procente sub nivelul partidului și pe care nu-l pot ridica în sondaje nici cu macaraua”, a transmis Bogdan Bejinaru, secretarul general al PNL Târgu-Jiu.
În schimb, nu s-a luat nicio decizie cu privire la desemnarea unui candidat pentru Consiliul Județean Gorj. Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat că nu este interesat să candideze. Deputatul a propus ca partidele de dreapta să aibă un candidat unic la șefia Consiliului Județean Gorj. În acest sens, vor fi purtate negocieri cu USR și PMP. „Încercăm să coagulăm un pol anti-PSD care să poată câștiga Consiliul Județean”, a precizat Vîlceanu. Fostul prefect Ciprian Florescu este candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, iar Cosmin Popescu încearcă să obțină un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here