Candidatul Greblă, în tur electoral în şase localităţi

474

Candidatul USL Gorj pentru Colegiul II Senat, Toni Greblă s-a întâlnit în perioada 16-18 noiembrie cu alegătorii din Bâlteni, Crasna, Alimpești, Vladimir, Novaci și Târgu-Jiu.

În localitatea Bâlteni, senatorul Toni Greblă s-a deplasat împreună cu staff-ul de campanie în târgul săptămânal de la Peșteana, ocazie cu care a stat de vorbă cu câteva sute de oameni, târgul de aici fiind cel mai mare din zonă-peste 1500 de participanți. Oamenii l-au recunoscut imediat pe Toni Greblă, unii amintindu-și-l din perioada în care a fost prefect al județului, alții trecându-i deja pragul cabinetului senatorial de la Tg.Jiu, în ultimii patru ani, toți bucurându-se de sprijinul acestuia.

Experienţă 22 de ani
Senatorul Toni Greblă le-a amintit oamenilor că el nu crede în campaniile electorale de 30 de zile și nici în grija bruscă pe care o manifestă unii candidați vizavi de gorjeni. În spatele candidatului USL pentru Colegiul II la Senat, Toni Greblă, stă o experiență în administrație de peste 22 de ani, o carieră de diplomat, fost consilier al ministrului de interne și un mandat de senator, președinte al celei mai importante comisii permanente din Camera Superioară a Parlamentului-Comisia juridică, de numiri, disciplină, validări și imunități. Numai în această ultimă calitate, senatorul Toni Greblă a luat cuvântul la tribuna Senatului de peste 800 de ori. În perioada decembrie 2008-iunie 2012 comisia condusă de Toni Greblă s-a întrunit în 244 de ședințe. Rezultatul-535 de rapoarte și 708 avize.

În Coleus şi în Târgul Auto
Duminică dimineața, Toni Greblă, împreună cu primarul municipiului Tg-Jiu, Florin Cârciumaru s-au deplasat în zona Coleus pentru a discuta cu rromii care își desfășoară activitatea aici. Aceștia au aflat de la primarul Florin Cârciumaru că în primăvară primăria va cumpăra terenul pe care funcționează acum târgul de haine vechi și va începe modernizarea acestuia, astfel că peste un an vor exista alte condiții de comerț în zonă. Rromii au ținut să-l asigure atât pe Florin Cârciumaru cât și pe restul membrilor USL prezenți la întâlnire că vor vota în continuare USL la alegerile din 9 decembrie- “la noi e tradiție să votăm PSD. Acum votăm USL. Nu pe unii care azi vin și mâine pleacă. Noi cu dumneavoastră mergem”. După întâlnirea cu rromii staff-ul PSD a mers în zona târgului auto. De aici senatorul Toni Greblă a plecat spre Novaci unde s-a întâlnit cu oamenii din piața orașului și nu numai.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here