Candidaţii Iriza şi Greblă, în tur electoral la Stoina

509

Scarlat Iriza, candidat USL pe Colegiul 3 de Deputaţi, şi Toni Mihail Greblă, candidat USL pe Colegiul 2 de Senat au fost împreună, joi, la Stoina. Cei doi au participat la o întâlnire cu primarii din Hurezani, Cruşeţ, Stejari, Căpreni şi Stoina care îi şi susţin pe cei doi candidaţi la parlamentare şi la târgul săptămânal.

Senatorul Toni Greblă şi viitorul deputat Scarlat Iriza au participat, după întrevederea cu edilii locali, la târgul săptămânal din Stoina, loc în care s-au întâlnit cu localnicii de aici, cu producătorii prezenţi din mai multe localităţi aparţinând celor două Colegii, şi cu reprezentanţii autorităţilor locale. Alături de membri din staff-urile lor de campanie, Iriza şi Greblă au discutat cu cei aflaţi la târg, le-au prezentat programul de guvernare USL şi proiectele lor de viitor. Ambii au fost întâmpinaţi cu căldură atât de producători cât şi de cumpărătorii aflaţi joi la târg. Mai mult, la cererea producătorilor şi a autorităţilor locale, ambii candidaţi au promis că se vor implica în proiectul de extindere al târgului de la Stoina.

Proiect de extindere a târgului din Stoina
De altfel, imediat, cei doi social-democraţi au luat legătura cu reprezentanţii Petrom, care deţin terenuri nefolosite în apropierea târgului, solicitând ca acestea să fie transferate primăriei din localitate pentru extinderea spaţiului comercial. Ambii candidaţi au trecut apoi pe la casele localnicilor de Stoina, pentru a vedea cu ce probleme se confruntă aceştia. Candidaţii la alegerile parlamentare, Iriza şi Greblă, îşi vor continua turul electoral în cele două Colegii şi la finalul acestei săptămâni.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here