Campanie de igienizare şi dezinfecţie la Târgu-Jiu

492

tomberoane facuta de mineDe la începutul acestei luni şi până în prezent, circa 95% din platformele de gunoi din municipiul Târg-Jiu au fost dezinfectate.

Angajaţii Polaris Târgu-Jiu, societatea care se ocupă cu salubrizare pe raza municipiului, au fost cei care s-au ocupat săptămânile trecute de igienizarea boxelor de gunoi şi a containerelor. „Platformele au fost dezinfectate, containerele au fost reparate şi vopsite, iar zilele următoare ne vom ocupa ca nici un container sau boxă din Târgu-Jiu să nu rămână neigienizată”, a declarat Luis Popa, directorul Polaris Târgu-Jiu.
De asemenea, salariaţii Polaris au început o campanie de dezinfecţie săptămânală a boxelor de gunoi din zona Turn a municipiului. „Aceste igienizări sunt supravegheate de un reprezentant al societăţii noastre şi de unul al asociaţiei de proprietari. La sfârşitul acţiunii, se încheie un proces-verbal, pentru a nu exista reclamaţii că noi nu ne facem treaba în zona respectivă”, a precizat Popa. Tot aceasta, a spus că în aceeaşi zonă, asociaţiile de proprietari sunt sfătuite să caute o firmă de deratizare pentru a nu mai exista probleme cu şobolanii, şi a stopa sesizările cetăţenilor de la blocurile din apropiere. „Noi nu ne putem ocupa şi de acest lucru, noi facem doar dezinfecţia”, a mai spus directorul Polaris Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here