Campania „Mărţişorul”, la final

388

Campania „Mărţişorul”, iniţiată în data de 1 martie de Centrul pentru Copii „Sfântul Vasile cel Mare” din Târgu-Jiu, al Asociaţiei Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, a ajuns la final.

În cadrul campaniei, cei 50 de copii din Târgu-Jiu, aflaţi în grija Asociaţiei Vasiliada, au realizat mărţişoare din lut şi prin metoda Quilling, dar şi felicitări pentru mămici, fiind ajutaţi de elevi voluntari din cadrul Liceului Teologic „Sfântul Nicodim”. „Mărţişoarele realizate au fost expuse în centrul municipiului Târgu-Jiu, fondurile obţinute fiind folosite pentru achiziţionarea materialelor specifice activităţilor educative ale Centrului nostru. Copiii au participat zi de zi la activităţile recreative şi educaţionale din cadrul orelor de art-terapie unde, au creat modele deosebite de mărţişoare şi alte obiecte decorative”, a precizat părintele Ciprian Sârbu, coordonatorul Centrului „Sfântul Vasile cel Mare”. În încheierea acestei campanii, micuţii Centrului au realizat o lucrare practică, o felicitare de mari dimensiuni, respectiv 3 metri lungime şi 2 metri lăţime, care a avut ca tematică „O zi în oraşul mamelor”. Felicitarea a fost pictată cu degetele de către copii în timpul orelor de terapie ocupaţională, această activitate devenind o tradiţie, de Mărţişor, la Centrul Asociaţiei Vasiliada.
Cei care doresc să afle mai multe informaţii despre activitatea filialei din Târgu-Jiu a Asociaţiei Vasiliada au posibilitatea să acceseze pagina de Facebook a Centrului „Sfântul Vasile cel Mare”.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here